Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده بسیج دانشجویی واحد شهر قدس در حکمی از سوی مجید درویشی فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه استان تهران منصوب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، جانشین فرمانده بسیج دانشجویی استان تهران در جلسه تکریم و معارفه فرمانده بسیج واحد شهرقدس که با حضور محسن کمان‌کش مسئول بسیج دانشجویی غرب استان تهران و جمعی از مسئولان بسیج دانشجویی برگزار شد، اظهار کرد: «رسالت بسیج دانشجویی و فعالیت در حوزه بسیج تعامل مطلوب با دانشگاه و ایجاد فضای مطلوب سیاسی،فرهنگی وحرکت در راستای برنامه ریزی مدرن به منظور ایجاد نظم تشکیلاتی در بسیج دانشجویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

هادی حفیظی افزود: «اعضای مجموعه بسیج دانشجویی دانشگاه باید از روی اخلاق رفتار کنند به گونه‌ای که تقوا در رفتار ورویکرد بسیجیان نمایان شود.»

وی ادامه داد: «یکی از اهداف بسیج توجه به نیازهای دانشجویان، شناخت نگاه و سلیقه دانشجویان و اینکه چه نوع کاری برای دانشجویان اثرگذار است و جریان‌سازی و مردمی بودن بسیج به عنوان بزرگترین تشکل دانشجویی محسوب می‌شود.»

حفیظی تشکل بسیج دانشجویی را یک سرمایه برای نظام اسلامی وکشور قلمداد کرد.

امین هشترودی مسئول سابق بسیج دانشجویی واحد شهرقدس نیز به ارائه گزارش عملکرد خود در طول دوره مدیریت بسیج دانشجویی پرداخت و برای همرزم بسیجی خود احمد ترکاشوند به عنوان مسئول فعلی آرزوی توفیق کرد.

حفیظی: یکی از اهداف بسیج توجه به نیازهای دانشجویان، شناخت نگاه و سلیقه دانشجویان و اینکه چه نوع کاری برای دانشجویان اثرگذار است و جریان سازی و مردمی بودن بسیج به عنوان بزرگترین تشکل دانشجویی محسوب می‌شود.

احمدترکاشوند هم با قدردانی از اعضا و مسئولان بسیج ابراز امیدواری کرد که بتواند در عرصه‌های مختلف اقدامات بسیج را عاملی برای رشد و توسعه مجموعه دانشگاه و بسیج دانشجویی واحد شهرقدس قرار دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس نیز بیان کرد: «کشور های در حال توسعه به استناد نیروی انسانی اندیشمند و صاحب فکر ارزیابی می‌شوند.»

دکتر مهدی فتح الله اظهار کرد: «اساساً در بررسی الگوی توسعه کشورها ملاک و معیارهای سنجش سرمایه اجتماعی، تشکل گرایی، همفکری، اخلاق مداری،اندیشمندی آرمان‌های جامعه، افکار و اندیشه‌های جهادی جامعه ارزیابی می‌شوند. لذا این روزها کشورهایی توانمند و توسعه یافته مطرح می‌شوند که در حوزه جریان‌سازی توسعه و تحول به یک زیرساخت و فن‌آوری فکری و همچنین به محورهای کلیدی تولید ایده، طرح خلاق، برنامه مدون و توسعه سازماندهی شده دست پیدا کنند.»

وی با ابراز خرسندی از فعالیت مجموعه دانشگاه، بسیج و کنار هم قرار گرفتن این دو مجموعه به مواردی از شاخص‌های رشد کیفی مانند مدون کردن برنامه‌ها، زمینه‌سازی برای مشارکت در نشست‌های علمی، سوق دادن دانشجویان به سمت پویایی، شور و نشاط قشر جوان دانشجویی، دانش و فناوری، خلق مزیت، ایجاد ارزش، اثربخشی، نتیجه گرایی و دسترسی به خروجی فعالیت‌ها در دانشگاه مطالبی را بیان کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس خاطرنشان کرد: «در دنیای امروز همه کارها و خدمات بر اساس سنجش و کیفیت آن به درجه رضایت مخاطب برمی‌گردد. لذا در دنیای مهندسی و مدیریت این موضوع را باید مدنظر داشته باشیم که فعالیت‌های مبتنی برنیاز نسل جوان امروز براساس تعامل با افراد جامعه و نحوه تعامل با اشخاص، گروه‌ها و شناسایی توانمندی‌ها و نیازهای نسل جوان شکل می‌گیرد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس سه ویژگی جهت گیری‌های استراتژیک، اولویت‌بندی مسائل کلیدی و شناخت امکانات و اصل آمادگی برای حل مسائل با رویکرد علم و اندیشه بسیجی رابرای اعضای حاضر در جلسه یادآوری و تاکید کرد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۰۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده